Hafjell – snørik familiefavoritt

Hafjell er et av skandinavias mest populære skisteder, sentralt plassert på østlandet bare noen timers kjøring fra Oslo. Hafjell er et av anleggene som ble brukt under OL i 1994, og er en del av områdets stolte historie. Alpinsenteret Hafjell er Norges tredje største, men de har det største flomlysanlegget, hvilket forlenger skidagen opptil tre dager i uka. Hafjell befinner seg i inngangen til Gudbrandsdalen, og kan således by på flere fantastiske naturoppleveser, både sommer og vinter.

Hafjell kan by på en kombinasjon av førsteklasses skiterreng, spennende aktiviteter og utfordringer, mye god mat, den flotte OL-byen Lillehammer samt familieparken Hunderfossen. Det er ikke rart at Hafjeller så populært, med noe å tilby for enhver smak. Det finnes masse muligheter for overnattinger, med en rekke hoteller og hytter til disposisjon for de som ønsker å tilbringe mer enn en dag på dette fantastiske stedet. Blant annet finner vi det historiske og flotte hotellet Nermo Hotell og Leiligheter, medlem av den eksklusive hotelforeningen De Historiske. Nermo Hotel har svært kort vei til skibakkene, og både kongelige, statsoverhoder og vanlige familier har satt pris på dette hotellets unike gjestfrihet. I tillegg finnes det andre perler som Ilsetra, hvor du får tildelt en egen leilighet som utgjør tunet på sætra. Ilsetra er perfekt for familier, par og konferansegjester, og stedet kan også tilby utendørs basseng – åpent hele året – eller trimmrommet, og selvfølgelig kilometervis av skiløyper.

Med over 70 kilometer med slalåmbakker, terrengparker, heiser og gondolbane er Hafjell virkelig et sted man kan boltre seg, uten å føle at løypene blir fulle. Hafjell kan by på et vidt spenn av vanskelighetsgrader, med bakker brukt av de ypperste idrettsutøverne i OL, til barnevennlige og behagelige bakker. Her finner du også noen av de beste skiparkene i verden, og hjem til X Games senest i 2017. Her kan både de aller minste og de aller råeste finne noe som passer for dem, og tilbringe hele dagen med triks og hopp. Parken har også nylig blitt flombelyst, og har fått utvidet åpningstid tre kvelder i uka.

Hafjell tilby skiskole, med instruktører som er godt utdannede, og som hele tiden fornyer kompetansen sin sesongen gjennom. Det tilbys både gruppeundervisning eller privat undervisning, alt etter hva du ønsker og hva som passer for deg. Deres eget motto er: «Ski er vår passion! Vårt mål er å skape den gode følelsen på ski».

Hos Hafjell skiutleie kan du gå til innleie av førsteklasses skiutstyr til både nybegynnere og ekspterter. Her får du alltid det nyeste utstyret, som er ivaretatt og preparert på beste måte. Hafjell tilbyr også skiservice, hvor du kan levere inn ditt eget utstyr til overhaling og service.

I 2018 åpnet Hafjells nyeste attraksjon, toppområdet Hafjell 360. En helt ny 6-seter stolheis og en fem kilometer familievennlig løype tar tilbudet til Hafjell bokstavelig talt til nye høyder. I Hafjell finner du også et av Norges strøste preparerte løypenett for langrenn, og på Mosetertoppen kan du gå på ski selv etter mørkets frembrudd i en 7 km lang lysløype.